divendres, 4 de març del 2016

EXCURSIÓ A "LA GRANJA"

Els ocellets hem anat d'excursió a "La granja" per treballar les emocions i fer una activitat relacionada amb les pors i més a més ens hem trobat amb els nens i nenes de P4 fins a 2n que estaven de colònies en aquesta casa.
Quan hem arribat ens han explicat que hi havien uns personatges anomenats "Bisbis" que ens ajudarien a fer desaparèixer les nostres pors, però per aconseguir-ho necessitàvem 4 ingredients: un cor, un ou, plomes i pols màgica, que barrejant-los es convertirien en unes pedres màgiques i es menjarien totes les nostres pors.


Així que ben decidits hem anat a mirar pels voltants de la casa a veure si els trobàvem. Primer hem anat a veure els animals de La Granja.


I allà hem trobat dos ingredients, el cor i l'ou.


Després hem continuat caminant fins al bosc màgic, però abans hem trobat una pedra màgica que ens ha carregat d'energia i valentia per trobar els "Bisbis".


I sí, sí, caminant, caminant hem vist un "Bisbi", un personatge màgic que viu al bosc.


Ens ha ajudat a treure les nostres pors, les hem ficat a dins d'una olla i s'han convertit en una xocolata ben dolça.


Però encara ens faltaven dos ingredients, així que hem continuat caminant i ens hem trobat amb un tobogant gegant. Què divertit!!!


I allà hem trobat la pols màgica i les plomes. Ja teníem els 4 ingredients per aconseguir les pedres màgiques!!!


Els hem barrejat molt bé, hem dit unes paraules màgiques i...


Uau! com brillaven aquestes pedres màgiques!


Els ocellets estaven molt contents, ho havíem aconseguit i ara es podien endur una pedra màgica a casa perquè es mengés totes les seves pors.
I després de tantes emocions la panxa començava a tenir gana, així que hem anar a dinar una paella ben bona.


Els ocellets han gaudit molt d'aquesta primera excursió. S'ho han passat molt i molt bé i han pogut treure les seves pors.


I hem tornat cap a l'escola una mica cansats, però plens de valentia!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada