divendres, 28 d’octubre del 2016

FESTA DE LA CASTANYADA

Els ocellets feia dies que anaven mirant el calendari a veure quan li faria un cercle al dia on hi havia dibuixat una castanya. I ha sigut avui! Quina alegria han sentit els ocellets, perquè això volia dir que havia arribat el dia de la Festa de la Castanyada.
Al matí hem anat a la Saleta a veure com els alumnes de 6è representaven el conte de la castanyera, que havien escrit ells mateixos.



A la tarda hem celebrat la FESTA DE LA CASTANYADA! i els ocellets anaven vestits per l'ocasió de castanyers i de castanyeres. Anaven guapíssims!





Després hem repartit les fulles que van fer amb els padrins i...


Hem anat cap al Pati del Cafè Nou amb tots els nens i nenes de l'escola.





Allà hem cantat cançons i hem ballat danses de la tardor. Els ocellets han cantat "M'agrada la tardor" amb els seus padrins, i després hem ballat "El ball de la castanya". I ho han fet moooooolt bé!!!


La nostra geganta Iris també ha participat de la festa ballant a ritme de batucada, i fins i tot les famílies que han assistit han ballat la castanyera rockera.


Però, això no s'havia acabat. Per què, on eren les castanyes? Doncs a la seva paradeta, així que cada nen/a hi ha anat a buscar una paperina de castanyes.


Esperem que totes les famílies que heu pogut assistir a la Festa de la Castanyada, hagueu gaudit molt.

Gràcies per la vostra assistència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada