dilluns, 29 de maig del 2017

GUSTAV KLIMT

Continuant amb el projecte ExploART, aquesta vegada vam treballar el pintor GUSTAV KLIMT i l'obra "Les tres edats de la dona" (detall).
En aquesta obra es pot veure com una mare abraça el seu fill, i vam aprofitar per fer una conversa sobre quan necessitem que ens abraci la mare, i per què ens agrada.


Per reproduir aquesta obra, els ocellets prèviament van portar dues fotografies, una de la seva mare i una altra d'ells mateixos.
Una vegada enganxades en una cartolina, van pintar les galtes amb una cera de color rosa, van fer el braç de la mare i part del cos amb una cera blava, i amb la blanca van pintar el cos. També van dibuixar amb una cera de color gris la mà i el cabell de l'àvia (per això el nom de les tres edats de la dona).



A continuació van pintar el cabell amb pintura daurada, un color molt representatiu a les obres de Gustav Klimt. Què us sembla el vostre nou look?




En una segona sessió, van fer les floretes que decoren tota aquesta obra amb pintura, però fent estampacions amb taps de suro.




I el resultat va ser FANTÀSTIC!
Molt bon treball ocellets.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada