dimecres, 8 de novembre del 2017

LA CLÀUDIA ÉS LA PROTAGONISTA

Aquesta setmana la Clàudia és la protagonista i el dimarts a la tarda va venir la seva tieta i la seva mare per fer una activitat sobre el cinema.
La seva tieta ens va explicar què és el cinema, quins tipus de pel·lícules hi podem veure, i els ocellets ràpidament van fer referència a les crispetes ja que és una de les coses que habitualment es menja quan anem al cinema.



Ens va parlar de com es podien fer unes imatges animades, i en aquest cas va portar un pal de fusta que tenia enganxat en un extrem la imatge d'una papallona i per l'altre costat la d'un pot. Però que passava quan feia girar el pal entre les mans? Doncs que la papallona es ficava a dins el pot. Màgia?




Cada nen/a en va fer un, i van poder experimentar tot allò que la seva tieta ens havia explicat. Va ser molt divertit!






Després ens va ensenyar un pòster d'una pel·lícula que havien fet al cinema i que els ocellets coneixien molt bé "Operació cacauet 2", i una altra que faran quan arribi el Nadal, i que sembla que serà molt divertida.



Però a més a més la seva tieta va portar uns pòsters, però  més petits, d'altres pel·lícules del cinema com Cars, Spiderman...


I per acabar van donar a cada ocellet un full on hi havia dibuixat un OSCAR. Se l'havien guanyat tots els ocellets. Bravo!!!


Els ocellets van gaudir molt d'aquella tarda del cinema, i van poder conèixer, una mica, com es fan les pel·lícules d'animació.
Moltes gràcies família.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada