divendres, 13 d’abril de 2018

EN BIEL ÉS EL PROTAGONISTA

Aquesta setmana en Biel ha sigut el protagonista i aquesta tarda ha vingut la seva mare i la mami per fer una activitat d'estampació, però abans ens han explicat el conte d'un ocellet anomenat "Max, l'artista".Aquest conte tracta d'un ocell, anomenat Max que té les cames molt llargues i quan sortia a passejar s'adonava que tothom se'l mirava i se'n reia. Llavors en Max té una idea, pintar-se el bec de molts colors, de manera que quan sortia a passejar  tothom es fixava en la bellesa del seu bec i no en les cames.

Una vegada explicat el conte hem fet l'activitat d'estampació que consistia en estampar un ocell a una samarreta, però com? Doncs utilitzant la mà, i per fer-ho ens han fet una demostració.


Una samarreta preciosa!
Els ocellets ja estaven preparats per fer l'estampació de la seva mà, així que cadascú ha triat de quin color volia fer el seu ocell.I mireu quines samarretes tan boniques!!!


Moltes gràcies família per portar-nos aquesta activitat, en la que els ocellets han gaudit molt fent aquesta estampació. 
I estic convençuda que aviat se la posaran, ara que ja som a la primavera.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada